Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 7 mensen zeggen over Éclusier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke avond gehad bij Éclusier!
Restaurant Éclusier is een voor ons nieuw ontdekt pareltje in prachtig Bloemendaal. Het eten is fantastisch en de service geweldig! Echt een geniet avond. Het enige puntje is de inrichting. Beetje kaal. Nu stond de kerstboom er en bracht extra gezelligheid.
We hebben genoten van voortreffelijke en zeer verfijnde gerechten. Je merkt aan het culinaire niveau en de mooie presentatie op het bord dat de chef ervaring heeft opgedaan in een sterrenrestaurant. Ook de service van de gastvrouw was perfect. Zij gaf goed advies over de rode wijn die het beste bij de fazant past. K...
Lees hele reviewWe hebben genoten van voortreffelijke en zeer verfijnde gerechten. Je merkt aan het culinaire niveau en de mooie presentatie op het bord dat de chef ervaring heeft opgedaan in een sterrenrestaurant. Ook de service van de gastvrouw was perfect. Zij gaf goed advies over de rode wijn die het beste bij de fazant past. Kortom, wij zijn blij met deze aanwinst in Bloemendaal en hebben gelijk geboekt voor 2e kerstdag.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bloemendaal e.o.
Over Éclusier
Keuken: Frans
Bij Restaurant Éclusier in Bloemendaal draait alles om culinaire perfectie en een ongeëvenaarde gastbeleving. Onder leiding van chef-kok Yorick de Groot wordt hier gekookt met een focus op het product in zijn puurste vorm. Yoricks Frans georiënteerde gerechten zijn een ode aan eenvoud en verrassing, met een creatieve twist door vernieuwende technieken. Lokale leveranciers en regionale producten staan centraal in zijn keuken, waarbij ingrediënten met frisse tonen een belangrijke rol spelen.
Éclusier biedt een unieke eetervaring met verschillende menu’s en een à la carte kaart, perfect voor culinaire fijnproevers die zich graag laten verwennen tijdens een bijzondere lunch of diner. Maître-sommelier Michelle Leone beheert de wijnkaart, die dagelijks wordt uitgebreid en vernieuwd, met een brede selectie van zowel oude wereldwijnen als verrassende nieuwe wereldopties. De passie en kennis van het jonge en ambitieuze team zorgen ervoor dat elke gast zich direct thuis voelt en geniet van de beste service en gastvrijheid die Bloemendaal te bieden heeft.