Deal
Deal
Discount
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner voucher code at the reservation form.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €72.50 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €92.50. See our terms for more information.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 December 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 1016 people say about Tante Koosje*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De bediening stond ons al bij de deur op te wachten en we voelden ons daardoor erg welkom. Vriendelijk personeel. Bij alle gerechten en dranken werd een uitgebreide toelichting gegeven. Leuk, maar soms een beetje teveel van het goede als je het verhaal al drie keer om je heen hebt gehoord. Goede timing voor het uits...
Read full reviewDe bediening stond ons al bij de deur op te wachten en we voelden ons daardoor erg welkom. Vriendelijk personeel. Bij alle gerechten en dranken werd een uitgebreide toelichting gegeven. Leuk, maar soms een beetje teveel van het goede als je het verhaal al drie keer om je heen hebt gehoord. Goede timing voor het uitserveren van de gerechten.
Het eten was lekker, maar het hoofdgerecht niet heel speciaal. Het kaasplankje is echter een aanrader!
Vooral omdat dit restaurant een ster heeft hadden we er meer van verwacht.
Een amuse van zalm, zeewier en rozenwater, hoe verzin je het! Verrassend was ook het hoofdgerecht, met onder andere lam van de barbecue. Dat doe ik meestal in de tuin, maar in een sterrenrestaurant is het toch wel een slag apart.
De rekening viel tegen, terwijl andere sterrenrestaurants 25E rekenen voor drie gang...
Read full reviewEen amuse van zalm, zeewier en rozenwater, hoe verzin je het! Verrassend was ook het hoofdgerecht, met onder andere lam van de barbecue. Dat doe ik meestal in de tuin, maar in een sterrenrestaurant is het toch wel een slag apart.
De rekening viel tegen, terwijl andere sterrenrestaurants 25E rekenen voor drie gangen met tegen betaling van een tientje een extra tussengerecht, bleek het hier 35E te zijn plus 12.50 voor het supplement. Tja, zo scheelt het niet veel met de reguliere prijs.
Als BOB kan ik helaas niks vertellen over het wijnarrangement.
Ik had nog niet eerder gegeten bij Tante Koosje, maar de verhalen liegen er niet om. Elk hapje smelt op je tong. Ook de bijzondere samenstellingen waren zeer verrassend. Ook de extraatjes waren heerlijk!
Ik vind het een absolute aanrader! Ook de ambiance voelt huiselijk aan. Je voelt je er echt thuis. ECHT een culinair hoogstandje!
Map All restaurant deals in Loenen aan de Vecht
About Tante Koosje*
Cuisine: French
Restaurant Tante Koosje* is located in the heart of the picturesque village of Loenen aan de Vecht. This special restaurant is situated on the square in the shadow of the church. The decor is cosy and charming with subdued atmospheric lights and antique furniture. A combination of the nostalgic atmosphere, crazy cuisine and affordable prices is what makes Restaurant Tante Koosje* so popular.
Her name comes from an former Loenen resident called Koosje Edema, who lived in the house until her death in 1958. After her death, the municipality wanted to demolish her house and the surrounding houses, but this was prevented. All the houses were rebuilt and 40 years later they decided to start a restaurant in the building and name it after her.
The Chef, Ronald Veldhuijzen, was born in Heerenveen. After a successful chef training and building up work experience at renowned companies, he left Friesland to work at 'De Bokkedoorns' in Overveen and after a few years at the 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 he joined 'Chapeau' in Haarlem and in his first year he was awarded his first star! In 2006 he started a new challenge at Tante Koosje*.
On the menu you will find some great signature dishes by Ronald, such as grilled Frisian sugar loaf with fried duck liver or on the rim fried turbot fillet. His cooking style is classic, modern and pure and he is very aware of the seasons of the different products. He considers sauces to be an important part of the dish and they are always made with the bones or bones of the product he makes.
The restaurant has had a Michelin star since 1998, with the exception of the year 2004 when the restaurant lost the star. Tante Koosje* has a total of 15.5 Gault&Millau points.