Wat 1360 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, mooi 5 gangenmenu in het kader van dining with th stars genoten. Amuzes zijn mooi, en leuk opgediend. Voor en tussengerechtjes vis en hoofdgerecht wild.
Nagerecht is lekker maar hadden we deze zomer al eens gehad (gifkikker) was niet echt verrassing maar blijft wel leuk. Prijs kwaliteit is prima ...
Heerlijk gegeten, mooi 5 gangenmenu in het kader van dining with th stars genoten. Amuzes zijn mooi, en leuk opgediend. Voor en tussengerechtjes vis en hoofdgerecht wild.
Nagerecht is lekker maar hadden we deze zomer al eens gehad (gifkikker) was niet echt verrassing maar blijft wel leuk. Prijs kwaliteit is prima in balans.
Bediening is goed, formeel als je dat wil maar persoonlijk als je daar open voor staat.
Mooi om te zien dat André z'n keukenbrigade ook het restaurant instuurt voor finishing touches geeft net dat beetje extra beleving en bezieling
Minder goed dan vorige keer. Bestek vergeten, foutieve rekening, en (minder belangrijk) bediening met loshangende zoom in haar jurk. Gangen iets te snel achter elkaar, met daarbij uitleg opgedreund en dus te snel. Kwaliteit van eten en wijnen wel uitstekend (compliment aan de sommelier). Sfeer is leuk, niet te opgedirkt, je voelt je thuis.
We hebben gisteren voor het eerst in T Amsterdammertje gegeten en het was fantastiche.
Lekker eten, goede bediening, precies goed op tijd de bediening, alles perfect.
Het toetje was zeer goed bedacht.
Het etentje was voor mijn jarige vrouw en was perfect.
we komen hier zeker nog eens terud
met vriendelijke goeten, leo en dinitha
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over 't Amsterdammertje*
Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.
Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.
Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.
Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.
Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.