Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 35,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 54,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 69 mensen zeggen over Hostellerie Munten
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten.
Eten gewoontjes, teveel tijd tussen de gerechten, drank slecht aangevuld, hebben voor het eten ruim vijf uur op het terras gezeten. Veel te lang voor weinig eten en drinken.
Mooie smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. Lekker buiten in de tuin kunnen zitten. Aardige bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Weert e.o.
Over Hostellerie Munten
Keuken: Mediterraans, Frans
We heten u van harte welkom in Hostellerie Munten in Weert.
Voordat u aan tafel gaat, kunt u een aperitief nuttigen in de Lounge. In een gemakkelijke stoel bij de open haard kunt u genieten van een drankje en een amuse. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de uitgebreide seizoensmenukaart, nodigen wij u uit aan tafel.
Naast de a al carte kaart serveren wij verschillende verrassingsmenu’s maar ook het wekelijks wisselende driegangen Menu du Chef a € 34,50. Bij dit menu kunt u per gang altijd kiezen uit een vlees of een vis gerecht. Eventueel is dit menu uit te bereiden tot een 4 gangen menu voor € 8,45 extra.
Ook onze vegetarisch gast of gasten met een dieet of voedselintolerantie zijn van harte welkom. Als u het van te voren aangeeft zorgen wij voor een aangepaste maaltijd.
In de lichte en stijlvol aangeklede Serre geniet u van de spijzen die onze keukenbrigade onder leiding van Chef-Kok: Stefan Frenken voor u maakt. Bij goed weer kunt u eten in onze schitterende stadstuin.
Kortom: Kom en geniet van onze Passie!