Wat 649 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten met een lekker wijnarragement. Het tempo van serveren was aan de snelle kant. Gastheer was erg goed en fijn. Kaasplankje blijft de beste die we gehad hebben. Echt een aanrader! Stoelen zijn minder comfortabel.
We hebben heerlijk gegeten met een lekker wijnarragement. Het tempo van serveren was aan de snelle kant. Gastheer was erg goed en fijn. Kaasplankje blijft de beste die we gehad hebben. Echt een aanrader! Stoelen zijn minder comfortabel.
Afgelopen zondag ben ik voor de derde keer naar de Steenen Tafel geweest. Dit maal via de Restaurantweek actie, het is ons in 1 woord (wederom) heel goed bevallen:
- de bediening is servicegericht, heeft parate kennis, is proactief en ook prettig onzichtbaar
- De amuse(s) en gerechten waren uit de perfectie klaarg...
Afgelopen zondag ben ik voor de derde keer naar de Steenen Tafel geweest. Dit maal via de Restaurantweek actie, het is ons in 1 woord (wederom) heel goed bevallen:
- de bediening is servicegericht, heeft parate kennis, is proactief en ook prettig onzichtbaar
- De amuse(s) en gerechten waren uit de perfectie klaargemaakt. Het enige commentaar wat wij konden leveren was dat het zoutgebruik iets meer was dan wij gewend zijn
- De sfeer is erg prettig: moderne muziek en daarbij is de akoestiek goed. Op het terras hadden wij een een bubbeltje gedronken met uitzicht over Arnhem; fantastisch!
Voor iedereen die van een moderne keuken houdt een sterke aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.