Wat 649 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel begeleid. De service was goed en het eten verrukkeluk. Dit restaurant is een absolute aanrader. Topper.
De amuse was heerlijk.
Aan het voorgerecht vond ik een zeep smaak zitten.
Hoofdgerecht was hert. Het was een ontzettend klein stukje! Dessert met kwetsen was lekker.
De bediening en de sfeer was top.
Vorige week met vrienden wezen eten in de restaurantweek. Ik zou zeggen in volgorde van appreciatie: sfeer, service, eten. Je moet daarbij altijd in afweging nemen dat je een vast menu hebt voor een relatief lage prijs. Voorgerecht aardig (loempia met holl garnaaltjes), hoofdgerecht (hert in 2 bereidingen) was ok, v...
Lees hele reviewVorige week met vrienden wezen eten in de restaurantweek. Ik zou zeggen in volgorde van appreciatie: sfeer, service, eten. Je moet daarbij altijd in afweging nemen dat je een vast menu hebt voor een relatief lage prijs. Voorgerecht aardig (loempia met holl garnaaltjes), hoofdgerecht (hert in 2 bereidingen) was ok, vooral de stoofsucade. Nagerecht (kwetsen met warme cheese-taart origineel en zeer smakelijk. Verbeteringen zouden nog in de garnituur bij het hoofdgericht kunnen zitten. Voor grote eters is het totaal aan de smalle kant..
Oh ja, de rode huiswijn (een mooie volle montepulciano)was top! We gaan zeker nog een keer van de kaart eten, want dat er met liefde en ziel wordt gekookt staat voor ons vast. En dat op 5 minuten lopen van ons huis..
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.