Wat 649 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het voorgerecht was subliem scholfilet met canneloni gevuld met eekhoorntjes brood. het 3-gangen menu was nog uit te breiden met een extra gang. Dit was erg lekker. maar een om als tussengerecht weer iets van vis (kabeljauw) te hebben was ten opzichte van de scholfilet viel dit gerecht een beetje tegen. De lamsnek w...
Lees hele reviewhet voorgerecht was subliem scholfilet met canneloni gevuld met eekhoorntjes brood. het 3-gangen menu was nog uit te breiden met een extra gang. Dit was erg lekker. maar een om als tussengerecht weer iets van vis (kabeljauw) te hebben was ten opzichte van de scholfilet viel dit gerecht een beetje tegen. De lamsnek was in eerste instantie te droog, maar de service was prima na dit gezegd te hebben kregen we binnen no-time een nieuwe die veel malser was. De Saus was daarentegen wel iets te sterk ingekookt. Bij het nagerecht kon je weer kiezen of je voor de kaaswagen ging of het dessert. Het gekoelde soepje van witte wilde perzikken met verse frambozen en youghurt sorbet was perfect in balans. En was een verademing om te eten. De kaasjes zijn zoals altijd bij de steenen tafel ook erg lekker. We hebben kortom weer heel erg genoten van de sfeer/service en het eten.
Door een misverstand met andere gasten moesten we een half uur op onze tafel wachten. Dit werd echter zeer charmant opgelost met een tafeltje, hapjes en bubbels, dus het wachten was geen straf. Uitstekend gegeten en een attente service
Voor het eerst gegeten bij dit mooie sfeervolle restaurant. We hebben met volle teugen genoten van de heerlijke gerechten, maar ook van de gastvrijheid. Wij komen hier zeker terug en zullen dit ook vermelden bij vrienden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.