Wat 649 mensen zeggen over De Steenen Tafel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben echt super lekker gegeten. Echt verrassende gerechten op een bijzondere manier klaar gemaakt. Een avond om niet snel te vergeten. De bediening was ook zeer attent en hartelijk.
We aten in het kader van de restaurantweek. Enig minpuntje vind ik wel dat voor een een fles mineraalwater 6,50 euro is berekend. Daarmee heb ik dan toch een beetje moeite.
Weer een heel gezellig etentje met de tennisgroep bij de Steenen Tafel gehad.
Ook dit keer werden we verwend met heerlijke gerechten.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Voor een restaurant dat graag een ster zou hebben viel het menu van de restaurantweek tegen. De amuse had weinig smaak maar was wel origineel. het voorrecht was het beste van de avond. Mooi smaken palet en een goede begeleidende wijn. het tussengerecht was wel lekker maar 3 met eendengehakt gevulde deeglapjes was we...
Lees hele reviewVoor een restaurant dat graag een ster zou hebben viel het menu van de restaurantweek tegen. De amuse had weinig smaak maar was wel origineel. het voorrecht was het beste van de avond. Mooi smaken palet en een goede begeleidende wijn. het tussengerecht was wel lekker maar 3 met eendengehakt gevulde deeglapjes was wel erg karig voor €12,50 en de begeleidende wijn, een halfdroge Moezel wijn past echt niet en zeker niet in een restaurant met pretenties. Het hoofdgerecht van rund was droog en had geen smaak. Het dessert was goed zonder bijzonder te zijn. De dames in de bediening deden hun best er iets van te maken, maar hun mannelijke collega was stug en zelfs de vraag of het gesmaakt had kwam niet over zijn lippen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
Over De Steenen Tafel
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant de Steenen Tafel in Arnhem is een restaurant met een bijzonder rijke historie. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.
Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.