Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 580 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In vergelijking met onze andere maaltijden in Parkheuvel -deze tegen de 'normale' prijzen- vonden we de restaurantweek lunch een lachertje. Het voelde een beetje als de behandeling die je als passagier van de zogenoemde 'cattle class' moet ondergaan omdat je nou eenmaal geen business class kan betalen. Van Loo kookt...
Lees hele reviewIn vergelijking met onze andere maaltijden in Parkheuvel -deze tegen de 'normale' prijzen- vonden we de restaurantweek lunch een lachertje. Het voelde een beetje als de behandeling die je als passagier van de zogenoemde 'cattle class' moet ondergaan omdat je nou eenmaal geen business class kan betalen. Van Loo kookt kennelijk niet met liefde als hij moet bezuinigen op de ingredienten, en ook de bediening liet aardig wat steken vallen (zoals beloven dat de sommelier langskomt met een andere rode wijn als aperitief en vervolgens zelf terugkomen en toch de huiswijn inschenken die te zacht was). Misschien moeten ze eens langsgaan bij Ivy die standaard een lunch van 35 euro aanbiedt en dan absolute klasse aanbiedt.
Hier waren wij ruim 43 jaar geleden ook ter gelegenheid van ons huwelijk. Rotterdam verlaten en nooit meer teruggeweest. Voortreffelijke lunch. Hier hadden wij eerder moeten terugkomen. Hier voelen wij ons op ons gemak met een attente bediening.
Voorgerechten uitstekend, hoofdgerecht zeer goed en nagerecht prima.
Sfeer is redelijk zakelijk, maar bediening doet zn best de sfeer wat losser te krijgen.
Al met al een leuke ervaring om eens mee te maken!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)