Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 580 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Keurig net ontvangst.
Mooie tafel, vriendelijke en attente bediening.
Wij hebben 2 keer het vijf gangen verrassingsmenu genomen.
Met een heerlijke Edmond de Rothschild Haut – Médoc 2003
Eten was goed, smaakvol, puur, goed opgemaakt, maar toch net aan de krappe kant.
Porties hadden iets groter gemogen. Wordt “...
Keurig net ontvangst.
Mooie tafel, vriendelijke en attente bediening.
Wij hebben 2 keer het vijf gangen verrassingsmenu genomen.
Met een heerlijke Edmond de Rothschild Haut – Médoc 2003
Eten was goed, smaakvol, puur, goed opgemaakt, maar toch net aan de krappe kant.
Porties hadden iets groter gemogen. Wordt “goed gemaakt” door vaak met de broodmand langs te komen.
Al met al een sfeervolle avond en goed gegeten, zeker een terugkomer.
Uitstekend!!!
Eerste keer bij Parkheuvel gegeten en vond het leuk een keer met de Restaurantweek te proberen. Ik ben kwaliteit als de toppers Ivy, Oud Sluis en Librije gewend en had hoge verwachtingen van Parkheuvel. Helaas heeft het het bij lange na niet gered bij deze restaurants. Naast het saaie menu vond ik de bijpassende wij...
Lees hele reviewEerste keer bij Parkheuvel gegeten en vond het leuk een keer met de Restaurantweek te proberen. Ik ben kwaliteit als de toppers Ivy, Oud Sluis en Librije gewend en had hoge verwachtingen van Parkheuvel. Helaas heeft het het bij lange na niet gered bij deze restaurants. Naast het saaie menu vond ik de bijpassende wijnen niet goed passen bij de gerechten. Erg jammer. En als laatste tip - vernieuw het interieur. Het is erg gedateerd en de vloerbedekking was op heel veel plekken vies. Dat kan echt niet.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)