Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 580 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet wa...
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet warm en gezellig.
De bediening was correct en vriendelijk.
De lunch is zeker goed van kwaliteit maar we hadden meer van een 2 sterren restaurant verwacht.
Wij zouden niet een 2e keer gaan vanwege de zakelijke sfeer.
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet wa...
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet warm en gezellig.
De bediening was correct en vriendelijk.
De lunch is zeker goed van kwaliteit maar we hadden meer van een 2 sterren restaurant verwacht.
Wij zouden niet een 2e keer gaan vanwege de zakelijke sfeer.
Een heerlijke smaakervaring met verschillende hoogtepunten waaronder een heerlijke truffel creme soep (super !) en een ossehaas-bom (malser dan mals).
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)