Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 580 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Maandag na lang wachten eindelijk een keer bij Parkheuvel gegeten. De verwachtingen waren zeer hoog. Bij binnenkomst was de bediening aanvankelijk een beetje kortaf en stijfjes, maar dit veranderde gedurende de avond snel. Er werd ons uitgelegd wat we die avond geserveerd zouden krijgen en er werd aan ons gevraagd o...
Lees hele reviewMaandag na lang wachten eindelijk een keer bij Parkheuvel gegeten. De verwachtingen waren zeer hoog. Bij binnenkomst was de bediening aanvankelijk een beetje kortaf en stijfjes, maar dit veranderde gedurende de avond snel. Er werd ons uitgelegd wat we die avond geserveerd zouden krijgen en er werd aan ons gevraagd of we een aanvullende gang wilde. Wat ik raar vond was dat er geen menu kaart was. Van het gezelschap van 4 wilde er 2 de aanvullende gang. Er werd niet verteld hoe duur dit was. De starter was wel lekker. De amuse ook wel ok, maar niet bijzonder wat smaak betreft. Het voorgerecht (tonijn tartaar) was saai en niet lekker (volgens mij kwam dit door de rauwe eidooier). Van het tussen gerecht (ravioli) werden er 4 geserveerd ondanks dat wij er 2 gevraagd hadden. Dit was het lekkerste gerecht van de avond, maar dat wisten we al want dit hadden we bij heerlijk winter al geproeft. Het hoofdgerecht (angus beef met chineese pepersaus): het vlees was 4 keer verschillend klaargemaakt waarvan 1 keer koud geserveerd (en dit heeft niks met zeuren te maken). Het was een goed stuk vlees, maar vrij smakeloos klaargemaakt. Hierna kwamen de madeleines...wel lekker. Het nagerecht vond ik wel heel lekker en voor herhaling vatbaar. En toen kwam de rekening. Hier klopte dus niks van.
De prijs van het tussengerecht veel te hoog (bij heerlijk winter goedkoper, lekkerder en groter. Ik ga er vooralsnog van uit dat al deze fouten komen door een drukke restaurantweek. Dit is erg jammer want dit is wel de manier om gasten die twijfelen naar je restaurant toe te trekken (zoals de Zwetheul doet). Ik kom zeker nog een keer terug voor een kop koffie, de leuke bediening en om alle desserts te proberen.
Je kan merken dat er tijdens de Dining City week mensen zitten bij beroemde restaurants (ja in de UKS of elders ter wereld ben je dat met 2 Michelinsterren). Deze mensen hebben overal ongegronde klachten en zeuren dat je er als gast moe van wordt laat staan dat je deze gasten nog moet serveren. Ik had ze eruit gezet...
Lees hele reviewJe kan merken dat er tijdens de Dining City week mensen zitten bij beroemde restaurants (ja in de UKS of elders ter wereld ben je dat met 2 Michelinsterren). Deze mensen hebben overal ongegronde klachten en zeuren dat je er als gast moe van wordt laat staan dat je deze gasten nog moet serveren. Ik had ze eruit gezet maar ja ik ben vaste klant bij Parkheuvel weet deze zaak hoog te waarderen. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van de beste restaurants en zelf kan ik ook heel aardig eten bereiden.
U ziet niets dan lof en deze mensen moeten eens gaan eten zonder korting dan waarderen ze het waarschijnlijk meer.
Ons werd een extra gang aangeboden zonder de prijs te noemen. Wij hebben deze gang genomen zonder naar de prijs te vragen en zijn er van uit gegaan dat deze inverhouding zou zijn met het arangement van de restaurantweek. Op de rekening bleek naderhand dat de extra gang net zo duur was als het standaard restaurantwee...
Lees hele reviewOns werd een extra gang aangeboden zonder de prijs te noemen. Wij hebben deze gang genomen zonder naar de prijs te vragen en zijn er van uit gegaan dat deze inverhouding zou zijn met het arangement van de restaurantweek. Op de rekening bleek naderhand dat de extra gang net zo duur was als het standaard restaurantweek arangement. Wij vonden jammer dat we daar niet door de bediening opgewezen werden. We hadden dan waarschijn ook de extra gang genomen maar waren dan niet zo verrast geweest met de rekening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)