Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 580 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Al eerder naar tevredenheid bij Parkheuvel mogen genieten maar de laatste keer viel enorm tegen.
We hadden de eerste amuse nog niet op of de tweede kwam al door waardoor er geschoven werd met het servies om plaats te maken, allemaal vrij rommelig.
Personeel constant met elkaar in conclaaf in het restaurant wanneer...
Al eerder naar tevredenheid bij Parkheuvel mogen genieten maar de laatste keer viel enorm tegen.
We hadden de eerste amuse nog niet op of de tweede kwam al door waardoor er geschoven werd met het servies om plaats te maken, allemaal vrij rommelig.
Personeel constant met elkaar in conclaaf in het restaurant wanneer de gerechten uit de keuken kwamen en dit naar de betreffende tafels gebracht moest worden. Totaal niet op elkaar ingewerkt.
Voorgerecht was heel mooi en heel smakelijk, echt sterwaardig.
Wij hadden één gast met een glutenallergie. Wij kregen als tweede gerecht een ravioli met kreeft en paddenstoeltjes, de andere gast een kommetje met een kaassaus en wat tuinbonen erin, dit wordt zelfs in niet sterrenrestaurants beter opgepakt. Had het gerecht iets aangepast, kreeft en paddenstoelen zijn nml glutenvrij.
Het hoofdgerecht was smakelijk maar ook niet meer dan dat, niet sterwaardig.
Dessert was dan wel weer heel mooi en ook voor de gast met glutenallergie heel mooi opgemaakt en dus wel weer sterwaardig.
Hoop dat e.e.a. zal verbeteren in de toekomst.
We waren 8 jaar getrouwd en vierden het met een geweldige lunch. Super genoten.
Wij zijn weer zeer verwend met explosies wat heerlijke smaken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)