Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 580 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Natuurlijk ontbrak 't Erik van Loo's gasten ~ wederom ~ aan niets... Maar om nu tot 3 x toe hetzelfde nagerecht uit de hoge hoed te toveren? Dit trio had ik in het kader van Dining With the Stars '10 op 8 juni jl. tijdens de verrassingslunch al herbeleefd. Ruim vier maanden eerder, tijdens het Asperge-arrangement op 14 mei jl., had ik al kennis gemaakt met dit ~ overigens mooie ~ nagerecht.
Gisteren genoten van een fantastische Wijn Spijs Masterclass door Erik van Loo en zijn team. Met heel veel enthousiaste zijn wij wegwijsgemaakt in de Médoc en de Bordeaux en heeft Erik en zijn Chef ons de fijne kneepjes bijgebracht van het koken van een sterrenmenu. Het was een zeer informatieve, bijzonder smakelijke en bovendien gezellige Masterclass.
De Masterclass van Erik "t Loo was super georganiseerd. Het enige minpuntje maar dat gaf de hr "t Loo ook zelf aan, dat we niet met schorten aan zelf vanaf het begin mochten meekoken maar daar was geen tijd voor. De wijnuitleg was erg goed en het eten subliem. Voor herhaling vatbaar!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)