Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 581 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De toelichting van de restaurantweek op de radio had niet de schoonheidsprijs mn. de formulering van de doelgroep.
Het eten was prima.Zo ook de bediening, een feestje.
Wij hebben niet in het kader van de restaurantweek gegeten. We hebben een masterclass wijn/spijs gehad. En die was zeer geslaagd. Lekker, leuk, gezellig, veel opgestoken. Alleen het staand eten vonden we niet geweldig. Niettemin gaan we, als het nog een keer wordt georganiseerd, meteen weer.
Wij hadden een 'Masterclass' met de sommelier en koks van Parkheuvel gereserveerd. Begin van de middag informatie over wijn en proeven. Hele enthousiaste en gezellige sommelier. Leuke informatie en lekkere wijnen - die ik later bij het hoofdgerecht en toetje minder vond, maar dat is persoonlijk. Voorgerecht was wel ...
Lees hele reviewWij hadden een 'Masterclass' met de sommelier en koks van Parkheuvel gereserveerd. Begin van de middag informatie over wijn en proeven. Hele enthousiaste en gezellige sommelier. Leuke informatie en lekkere wijnen - die ik later bij het hoofdgerecht en toetje minder vond, maar dat is persoonlijk. Voorgerecht was wel perfect.
De masterclass koken viel tegen, of onze verwachting was anders. We mochten zelf niet echt koken/een gerecht klaarmaken of met een kreeft aan de slag gaan. Het werd voorgedaan of verteld en wij konden als groep de borden opmaken. Dit mochten we dan staand opeten. Voor 160 euro was mij dit echt te min. Hiervoor had ik liever bij Parkheuvel gereserveerd en me in de watten laten leggen. De gerechten waren overigens heerlijk en de sommelier en koks waren heel enthousiast wat wel heel leuk was. Ik had verwacht hier met drie 10-en weg te gaan. Een tegenvaller.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)