Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 90,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 110,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 160 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Als vervend bezoeker van Fine Dining en Michelin restaurants waren we nu te gast bij Kaatje bij de Sluis. We hadden zin in een middag vol smaakexplosies en culinaire verwennerij. Helaas dat bleef uit.
Een vriendelijk ontvangst bracht ons in een zaal die nog de jaren 90 uitstraalde. Paarse muren paarse stoelen al...
Lees hele reviewAls vervend bezoeker van Fine Dining en Michelin restaurants waren we nu te gast bij Kaatje bij de Sluis. We hadden zin in een middag vol smaakexplosies en culinaire verwennerij. Helaas dat bleef uit.
Een vriendelijk ontvangst bracht ons in een zaal die nog de jaren 90 uitstraalde. Paarse muren paarse stoelen alles dicht en strak op elkaar in een zaal gevuld met kleine tafels weinig comfort en weinig ruimte rondom de tafels. Ramen die al in geen tijden gelapt waren en een vloerbedekking duidelijk uitgezocht op vlekken te verhullen. En een airco die veel lawaai maakte.
De bediening was nipt vriendelijk maar maakte veel basale fouten. Zo hingen ze over de tafel. Werd alles van één kant van de tafel ingezet. Het glaswerk de onderzetters etc. paste prima in stijl met de jaren 90 of ouder sfeer in het restaurant. De uitleg over het eten was een standaard passieloos riedeltje. De stap extra die we gewend zijn op dit niveau bleef uit. Meermaals zijn ons bij het menu extra’s aangeboden wat erg commercieel over kwam.
Ook het eten was een oprechte teleurstelling. Mooie smaakcombinaties bleven uit. De opmaak was summier en io borden zaten nog vlekken en saus spetters, zonde. Het eten was soms onaangenaam zout (zelfs de desserts) en of de sausen waren overheersend en niet aanvullend.
Voor een restaurant op dit niveau mag je meer verwachten. Je wil overdonderd worden met mooie creaties, fijne service een totaal beleving. Helaas…
Als kers op de taart bevatte de rekening ook nog fouten. Een niet Michelin waardig restaurant. Gemiste kans.
Waar we verwacht hadden te mogen eten op een hoog, professioneel niveau kwamen we terecht in een op hoog niveau amateuristisch werkend restaurant.
Was het een algemeen restaurant kon het er net mee door. Maar nu? Nee… teleurstelling. Ons advies, rij dit restaurant voorbij en zoek een plek waar je wel krijgt wat je mag verwachten.
Te druk per m2 , geen omschrijving bij wijn kaart,iedere keer dat ze langs liepen een wind vlaag, betalen voor water terwijl je 2 flessen wijn koopt van 55 euro , en extra aan bieding krijgt voor bij het gerecht extra betalen niet vermeld , weekend toeslag en dan zo druk wij hadden meer verwacht .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.
Over Kaatje bij de Sluis*
Keuken: Frans
Kaatje* geniet ervan wanneer jij geniet!
Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.
Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.
Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.
Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!