Deal
Deal
Geniet voordelig van een smakelijk menu bij Klein Hartenstein met jouw Dinercheque t.w.v. € 20,00!
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij Klein Hartenstein. Het menu omvat een vaststaand 4-gangen menu waarbij rekening gehouden kan worden met eventuele dieetwensen en/of allergieën.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 27,50, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van € 47,50.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 316 mensen zeggen over Klein Hartenstein
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Na veel lovende kritieken, toch zelf gaan proberen. Service is vriendelijk, alhoewel de uniforme kleding te wensen over laat.
Over de keuken hoeven we niet veel te zeggen. Het was geen succes. Voor een chef kok, die, zoals je mag geloven, in verschillende resetaurants van naam ervaring heeft opgedaan, heeft de pat...
Na veel lovende kritieken, toch zelf gaan proberen. Service is vriendelijk, alhoewel de uniforme kleding te wensen over laat.
Over de keuken hoeven we niet veel te zeggen. Het was geen succes. Voor een chef kok, die, zoals je mag geloven, in verschillende resetaurants van naam ervaring heeft opgedaan, heeft de patron cuisinier weinig inzicht in smaak combinaties. Een mooi opgemaakte rivierkreeft salade die volledig verloren gaat door het geweld van een krachtige cazpacho, een totaal smakeloze "risotto" die niet romig was en waarvan de gebruikte rijst niet gaar was en het gepocheerde ei dat rauw was en water lekte, een hoofdgerecht van maishoen op een smeer van mais en met een compleet arsenaal aan zoete omlijsting en een desert dat, naar mijn mening, rechtstreek uit de verpakking van de groothandel op het bord wordt ge-etaleerd, wel vakkundig neergelegd.... dat dan weer wel.
Het positieve aan dit onvergetelijke culinaire genot was, dat het wijn advies goed was en de wijnen ook echt lekker waren. Maar ja, dat kan de kok ook niets verkeerd aan doen.
Het diner was voortreffelijk. Hulde aan de kok. Personeel vriendelijk maar weinig professioneel. We moesten vragen om de tafel schoon te maken, het menu was niet goed bekend. Wel prima wijnvoorstel door de stageair.
Vlgs. de informatie door Diningcity via internet, was het 4-gangenmenu 42,50 p.p. waar dan 10,00 p.p...
Het diner was voortreffelijk. Hulde aan de kok. Personeel vriendelijk maar weinig professioneel. We moesten vragen om de tafel schoon te maken, het menu was niet goed bekend. Wel prima wijnvoorstel door de stageair.
Vlgs. de informatie door Diningcity via internet, was het 4-gangenmenu 42,50 p.p. waar dan 10,00 p.p. in mindering zou worden gebracht via het rentepuntensysteem. Op de rekening werd uitgegaan van 47,50 p.p. waar de 10,00 p.p. werd afgetrokken. Geen prettige conclusie, waardoor ook geen fooi.
Wij aten het 4 -gangen verrassingsmenu. Prima prijs/ kwaliteitsverhouding. Grote eters komen te kort, maar voor ons was het heerlijk. Prachtig opgediend, lekkere wijnen, vriendelijke bediening.
Water wordt geserveerd in flessen à raison van 4 euro. Er wordt niet gevraagd of we gewoon kraanwater willen, naar mijn mening echt een min-punt.
Wij komen zeker nog een keer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.
Over Klein Hartenstein
Keuken: Nederlands
Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.
Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.
Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!