Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1017 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een mooie rustige avond. Het blijft ern soort huiskamergevoel. De diverse gangen komen soepel en rustig. Goede uitleg en fijn wijn arrangement
Het was in een woord fantastisch. De gerechten waren niet alleen een feest voor het oog, maar ook stuk voor stuk heerlijk. Porties niet te groot, groenten lekker knapperig. Leuk die extra amuse voor het dessert. We komen graag terug!
Wij zijn met ons gezin in het kader van de restaurant week gaan eten bij Tante Koosje. Omdat we al meedere jaren bij verschillende sterren restaurants hebben gegeten kunnen we, denken wij, een aardig oordeel vellen over het eten, de service en ambiance.
Het ontvangst is prima en vriendelijk. De jassen worden aange...
Wij zijn met ons gezin in het kader van de restaurant week gaan eten bij Tante Koosje. Omdat we al meedere jaren bij verschillende sterren restaurants hebben gegeten kunnen we, denken wij, een aardig oordeel vellen over het eten, de service en ambiance.
Het ontvangst is prima en vriendelijk. De jassen worden aangenomen en aan het eind van het bezoek ook weer netjes teruggegeven een aangereikt. De bediening is goed maar een beetje 'boers'. Hiermee willen we zeggen dat bv het water wat we bij de wijn hadden gekregen 'lomp' werd ingeschonken waardoor de hele tafel vol waterspetters zat. Bij het uitserveren werd netjes verteld welke ingedienten waren gebruikt maar ook hier was het enthousiasme een beetje te zoeken.
Verder vonden we het eten vlak. Er was zeker gebruik gemaakt van eersteklas ingedienten maar de combinatie was nou niet echt uitgesproken. Dit is een veilige keuze voor veel gasten maar je komt toch voor een smaaksentatie.
Het wijnarrangement was prima en de uitleg van wijnen voldoende. Hoewel niet altijd bekend was uit welke streek de wijn precise kwam.
Alles samenvattend prima gegegeten in een gezellige sfeer. Echter voor een restaurant met allure hadden we toch iets meer (mogen) verwacht(en).
Volgende keer weer een andere keuze.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.