Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1016 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een prettig restaurant. Mijn stoel vond ik niet fijn. Maar het eten was heerlijk, vooral het tussengerecht met vis. We komen nog eens terug voor het terras.
Prima keuken met verrassende amuses, een ontspannen sfeer en buitengewoon attent personeel. Vragen worden op ludieke wijze beantwoord. Aanrader dus.
Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk, maar niet persoonlijk en geinteresseerd. Het kwam op ons enigzins onecht over. Het geld moest deze restaurant...
Lees hele reviewEen 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk, maar niet persoonlijk en geinteresseerd. Het kwam op ons enigzins onecht over. Het geld moest deze restaurantweek met het aperitief ende supplementen worden verdiend, want daar werd veel nadruk opgelegd door het personeel. Na een vervelende interruptie met telefoon, werd nl gebeld door Tante Koosje dat ik niet was komen opdagen... ik zat notabene in het restaurant met vrienden... werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan door de ober. Heel nadrukkelijk kwam hij met de internet reserveringslijst en stiond ik er 2x op... één keer met 2 en één keer met 4 personen. Blijkbaar een vergissing... zeer onvriendelijk behandeld. Bij het dessert ging het ook helemaal mis omdat men vergeten was wie er een wijnarrangement hadden na veel heen en weer getseggel met de glazen vergat men ook maar te vermelden om welke dessertwijn het eigenlijk ging. We hadden ook al om een broodje moeten vragen... (pas bij het hoofdgerecht) dat we al met al een teleurstellende kennismaking hebben gehad en voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.