Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1016 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prima formule, parkeren is lastig.
Service op hoog niveau.
Gerechten prachtige presentatie, prima smaak, alhoewel aan het eind van de avond je ruim voldoende hebt gegeten, zijn zoals in bijna alle restaurants de porties klein.Misschien iets minder variatie in de diverse grondstoffen en daardoor de portie iets grot...
Prima formule, parkeren is lastig.
Service op hoog niveau.
Gerechten prachtige presentatie, prima smaak, alhoewel aan het eind van de avond je ruim voldoende hebt gegeten, zijn zoals in bijna alle restaurants de porties klein.Misschien iets minder variatie in de diverse grondstoffen en daardoor de portie iets groter. Dit deed niets af aan de kwaliteit en smaak.
De wijn arrangementen zijn prima.Totaal een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijk gegeten bij Tante Koosje! Mooie gerechtjes, origineel en heel erg lekker. Het hoofdgerecht vonden we wat `gewoon', maar dat kwam zeker ook omdat de rest zo bijzonder was. De bediening kan niet beter, zeer gastvrij en klantvriendelijk. Het doosje van tante Koosje en de versgebakken Madeleine is waarom dit re...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten bij Tante Koosje! Mooie gerechtjes, origineel en heel erg lekker. Het hoofdgerecht vonden we wat `gewoon', maar dat kwam zeker ook omdat de rest zo bijzonder was. De bediening kan niet beter, zeer gastvrij en klantvriendelijk. Het doosje van tante Koosje en de versgebakken Madeleine is waarom dit restaurant zich onderscheidt van de andere sterren-restaurants. Wij kunnen zelf ook lekker koken, maar wij waren zeer onder de indruk van de keuken van Tante Koosje. Hartelijk dank voor de fantastische avond!
Wederom heerlijk gegeten. Prachtige opmaak en fantastische smaak combinaties.
Aardige bediening, we voelden ons erg welkom. We komen zeker snel terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.