Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1016 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke gegeten in sfeervol restaurant! Bediening was prima, een van de serveersters kwam wat ongeïnteresseerd over. We komen graag nog eens terug!
Zeer verzorgd en smakelijk Tante Koosje menu gegeten! All inn prijs ook zeer goed qua prijs kwaliteit!
Samen met mijn dochter genoten van overheerlijk 5-gangen menu met prachtige amuses (die hoorntjes zijn echt een signature aan het worden; die met eendenlever was zo lekker dat ik 'm nog proef maar ook die pre-dessert, apart één voor zoet dessert en andere voor kaas plateau).
En wat een lieve oprechte bezorgde aanda...
Samen met mijn dochter genoten van overheerlijk 5-gangen menu met prachtige amuses (die hoorntjes zijn echt een signature aan het worden; die met eendenlever was zo lekker dat ik 'm nog proef maar ook die pre-dessert, apart één voor zoet dessert en andere voor kaas plateau).
En wat een lieve oprechte bezorgde aandacht toen mijn dochter een pijnaanval kreeg. In fijne afstemming toen hoofdgerechten laten vervallen en na ingelaste extra pauze heerlijk genoten van cerise kersen (handig zonder pit) en gevarieerd kaasplateau met Moscatel Oro voor mij en mooie Taylor's LBV voor haar.
Toen alles weer goed ging mochten we vervolgens kiezen: toch nog het hoofdgerecht of een extra dessert. Wat attent. Mijn dochter ging voor nog een ronde, weer andere, kazen en ik mocht aangeven wat ik extra lekker vind. AARDBEIEN !
Toen kwam er een overheerlijk groot(s) dessert met Sonata aardbeien, panna cotta van hibiscus, schotsen van munt, een creme van witte chocolade en limoen en sorbet van aardbeien. Zo lekker. En met nog een extra glas bijpassende dessert wijn.
Al met al een top avond, juist ook vanwege die attente service en flexibiliteit. En natuurlijk vanwege TOCH AARDBEIEN als dessert. Heel erg bedankt aan het hele team van Tante Koosje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.