Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1017 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor het eerst gegeten in dit fantastische restaurant en überhaupt voor het eerst in een Michelin-sterren restaurant. We hadden lang uitgekeken naar deze happening. Een warm welkom door al het personeel maakte onze entree al bijzonder. De hele avond was vol met verrassingen qua voedsel en wijnen. Tussendoor werden o...
Lees hele reviewVoor het eerst gegeten in dit fantastische restaurant en überhaupt voor het eerst in een Michelin-sterren restaurant. We hadden lang uitgekeken naar deze happening. Een warm welkom door al het personeel maakte onze entree al bijzonder. De hele avond was vol met verrassingen qua voedsel en wijnen. Tussendoor werden ook steeds bijzondere amuses geserveerd. De service was uitstekend maar ook gewoon gezellig. Men wist alles van de gerechten te vertellen en ook van de bijpassende wijnen. Een aanrader voor een echte avond uit. Zeker voor herhaling vatbaar.
Zeer vriendelijke ontvangst, bediening met goede kennis van zaken en zeer verrassende gerechten uit een uitmuntende keuken,
En niet te vergeten heerlijke achtergrond muziek totaal niet storend met o.a. Brel en Aznavour.
Het was voor ons een heerlijk avondje uit, we hebben erg genoten.
Aan iedereen aan te bevelen!
We hebben gisteren geweldig gegeten, maar toch geef ik het geheel geen 10.
Ik miste de passie en de toewijding bij het personeel deze avond. Het woord nonchalant past denk ik goed. Het water en de wijn werd niet met geduld en toewijding ingeschonken, maar bijna wild in de glazen gedaan. Het neerleggen van nieuw bes...
We hebben gisteren geweldig gegeten, maar toch geef ik het geheel geen 10.
Ik miste de passie en de toewijding bij het personeel deze avond. Het woord nonchalant past denk ik goed. Het water en de wijn werd niet met geduld en toewijding ingeschonken, maar bijna wild in de glazen gedaan. Het neerleggen van nieuw bestek gebeurde met een automatisme en niet met gevoel en toewijding.
De kok kwam aan het einde van de avond met een huisgemaakte chocoladetruffel, erg lekker, maar ook bij hem miste ik de passie als je aan de tafel van je klanten komt. Dit past niet bij een restaurant als tante Koosje.
Aan de top komen is moeilijk, maar op de top blijven is echt nog veel moeilijker.
Ik geef deze recensie niet om te klagen, maar als positief bedoeld leermoment
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.