Deal
Deal
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1023 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De gerechten zagen er prachtig uit en smaakten heerlijk. Wel jammer dat je 5 euro per gerecht bij moet betalen als je een bepaald ingredient niet lust, in dit geval kokos, wat in maar liefst 3 gerechten verwerkt zat. Dat mocht verder de pret niet drukken want we hebben een fijne, gezellige en heerlijke avond gehad.
Samen met vrienden kennis gemaakt met de culinaire hoogstandjes van ‘ t Raedthuys, het was buitengewoon genieten in een relaxte ontspannen sfeer, in één woord Top.
Fijne ontvangst en door het mooie weer mochten we plaats nemen aan tafel op het buitenterras, na een keuze uit diverse bubbels en/of huisgemaakte cockta...
Samen met vrienden kennis gemaakt met de culinaire hoogstandjes van ‘ t Raedthuys, het was buitengewoon genieten in een relaxte ontspannen sfeer, in één woord Top.
Fijne ontvangst en door het mooie weer mochten we plaats nemen aan tafel op het buitenterras, na een keuze uit diverse bubbels en/of huisgemaakte cocktails werd aangevangen met overheerlijke amuses.
Daarna een opeenvolging van 10 heerlijke gerechtjes, van coquille, kreeftensoep tot lamschouder en diverse nagerechten, kortom teveel om op te noemen, maar allen buitengewoon op niveau.
Hans den Engelsen, Karina en jullie team zeer bedankt voor deze fijne middag en tot weerziens voor een volgend culinair avontuur waarbij wij ons graag laten verrassen door jullie.
Eten werd leuk opgediend, kleurrijk en vindingrijk met de ideeën van presentatie.
Toch informeren vooraf om mensen iets niet lusten zou ook een vraag kunnen zijn naast allergie. Lam en geit houden wij beiden niet van en werd gepresenteerd waardoor de smaak daarna hiervan bleef hangen en alles daarna niet meer smaak...
Eten werd leuk opgediend, kleurrijk en vindingrijk met de ideeën van presentatie.
Toch informeren vooraf om mensen iets niet lusten zou ook een vraag kunnen zijn naast allergie. Lam en geit houden wij beiden niet van en werd gepresenteerd waardoor de smaak daarna hiervan bleef hangen en alles daarna niet meer smaakvol binnen kwam, jammer.
Daarnaast vinden wij dater erg op aangedrongen werd om met Champagne te beginnen en die daarna te vervolgen met alsmaar wijn. Het overstappen naar frisdrank leek hier niet goed te vallen maar wij denken aan veilig auto rijden naar huis wat velen, hierdoor niet deden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!