Deal
Deal
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1023 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...
Lees hele reviewHet Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder. Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima!) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is goed te noemen.
Wat was het een feestje! Elk hapje smaakt anders en de borden zien er prachtig uit. Geen alledaagse combinaties en er worden ingrediënten gebruikt die heel hoog op smaak zijn. Je viert daar met je tafelgenoten je eigen feestje waar toevallig nog wat andere mensen bij zijn. Heel vriendelijk en attent personeel en hee...
Lees hele reviewWat was het een feestje! Elk hapje smaakt anders en de borden zien er prachtig uit. Geen alledaagse combinaties en er worden ingrediënten gebruikt die heel hoog op smaak zijn. Je viert daar met je tafelgenoten je eigen feestje waar toevallig nog wat andere mensen bij zijn. Heel vriendelijk en attent personeel en heel goed op de hoogte hoe de gerechten zijn gemaakt. Wij komen bij een volgende gelegenheid zeker en graag weer terug!
Culinair hoogstandje. Sommige gerechten zo mooi opgemaakt eigenlijk zonde om op te eten.
Ontzettende goed uitgekozen wijnen bij elk gerecht.
Kortom TOP
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!