Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Samen met een goede vriendin gegeten op de eerste avond van de restaurantweek. We waren al bekend met het restaurant in de restaurantweek wat goed bevallen was dus kwamen we graag nog eens terug!
Netjes ontvangen door het bediendend personeel en de tafel stond al voor ons klaar met lekkere hapjes. Alle gerechten wa...
Samen met een goede vriendin gegeten op de eerste avond van de restaurantweek. We waren al bekend met het restaurant in de restaurantweek wat goed bevallen was dus kwamen we graag nog eens terug!
Netjes ontvangen door het bediendend personeel en de tafel stond al voor ons klaar met lekkere hapjes. Alle gerechten waren wat we verwacht hadden, heerlijk! Alle gerechten werder keurig uitgelegd door de bediening wat ik erg fijn vond. Wat ik duielijk kon merken is dat er veel aandacht wordt besteed aan de opmaak van de borden, het waren echt plaatjes!
De complimenten aan de chef en sous-chef! Ik zal zeker terug blijven komen!
Succes nog met de komende dagen en ga zo door!
Wij hebben een gezellige avond gehad met een verrassend 3-gangen menu, uitgebreid met byzonder smaakvolle amuses, fraai opgediend, uitstekend van smaak en verzorgd. De bediening was snel en vriendelijk met aandacht voor onze (dieet)wensen. Ook bij de extra gang werd hier rekening meegehouden. Ook complimenten voor de samenstelling van het wijnarrangement.
Voor 2 personen gereserveerd in de Restaurantweek. Na een uitstekende ontvangst genoten van een aperitief met diverse zeer smakelijke borrelhapjes. Daarna ons laten verrassen door heerlijke amuses. Voor een zeer schappelijke prijs kon er nog een tussengerecht besteld worden waar wij overigens geen gebruik van hebben...
Lees hele reviewVoor 2 personen gereserveerd in de Restaurantweek. Na een uitstekende ontvangst genoten van een aperitief met diverse zeer smakelijke borrelhapjes. Daarna ons laten verrassen door heerlijke amuses. Voor een zeer schappelijke prijs kon er nog een tussengerecht besteld worden waar wij overigens geen gebruik van hebben gemaakt. Het voorgerecht en hoofdgerecht waren echt verrukkelijk. Als liefhebbers van kaas hebben wij dit ook als nagerecht gekozen en ook dit was weer uitzonderlijk goed. Alles werd begeleid door prima wijnen uit het wijnarrangement. Ons viel ook de goede onderlinge communicatie tussen de medewerkers van 't Raedthuys op. Zeker voor herhaling vatbaar en echt een aanrader voor een luxe en smakelijke avond uit.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!