Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...
Lees hele reviewHet Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.
Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...
Lees hele reviewHet Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.
Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...
Lees hele reviewHet Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder. Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima!) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is goed te noemen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!