Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de restaurantweek hebben we in Duiven gegeten. De amuses vooraf, het voorgerecht (paling, ganzenlever met allerlei heerlijkheidjes daaromheen), het tweede voorgerecht (Memories of Modena, tongschar met van alles daarbij) en het hoofdgerecht (eend) waren allemaal ontzettend lekker. Mooi opgediend, al...
Lees hele reviewIn het kader van de restaurantweek hebben we in Duiven gegeten. De amuses vooraf, het voorgerecht (paling, ganzenlever met allerlei heerlijkheidjes daaromheen), het tweede voorgerecht (Memories of Modena, tongschar met van alles daarbij) en het hoofdgerecht (eend) waren allemaal ontzettend lekker. Mooi opgediend, allemaal een plaatje om te zien.
Die Memories of Modena hebben we voor een meerprijs van € 12,50 extra besteld en dat was naar onze smaak het lekkerste deel van het diner. Vandaar de titel van deze recensie.
Het dessert bevatte als ingrediënt Chevenne-ui en dat viel ons niet mee. Misschien lekker als er minder ui in zou zijn verwerkt.
Ik dronk een Bob-arrangement en dat betekende vier maal een heerlijke wijn, vaak mij volledig onbekend. Tevoren (we hebben hier al vaker gegeten) hadden we dat ook verwacht en daarin werden we dus absoluut niet teleurgesteld.
De bediening is uitermate vriendelijk. Niet dat afstandelijke en tegelijk niet te joviaal.
Jammer alleen dat de tijd tussen tweede voorgerecht en hoofdgerecht langer uitviel dan we op grond van de eerdere gangen hadden verwacht.
We gaan hier beslist weer eten, zoals we dat al vaker hadden gedaan.
Heerlijk gegeten! Vegetarisch menu was heel goed, echt speciaal samengesteld en niet zoals in zoveel restaurants een beetje aangepast vleesmenu. Het wijnarrangement paste ook goed. Het enige minpunt is dat we dachten een goede aanbieding te hebben met de restaurantweek, maar dat achteraf bleek dat de prijs voor een 4-gangen menu altijd op hetzelfde bedrag staat.
Het eten was heerlijk, alleen zat er een gerecht tussen waarbij de kaas erg overheersend was. De bediening was erg goed. De plek van de tafel kon wat beter.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!