Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassend gegeten, van zalm tot en met balkenbrij.
Leuk en lekker was de amuse voor het dessert. De tijd tussen de 5 gangen was voldoende. Prettige en goede bediening in mooie ambiance.
We hadden een verrassingsmenu van vijf gangen, voorafgegaan door twee amuses en en amuse tussendoor.
We startten met twee gangen vis, allebei buitengewoon lekker en mooi opgediend.
Daarna kregen we twee gangen vlees, met waarachtig een ouderwets stukje balkenbrij. Ook deze gangen waren heerlijk.
Voor het dessert ...
We hadden een verrassingsmenu van vijf gangen, voorafgegaan door twee amuses en en amuse tussendoor.
We startten met twee gangen vis, allebei buitengewoon lekker en mooi opgediend.
Daarna kregen we twee gangen vlees, met waarachtig een ouderwets stukje balkenbrij. Ook deze gangen waren heerlijk.
Voor het dessert konden we kiezen tussen kaas of zoet. We kozen zoet. Prachtig klaargemaakt, maar jammer genoeg niet helemaal onze smaak.
Een van ons dronk een bob-wijnarrangement. Vier lekkere, goed bijpassende wijnen en mij op één na totaal onbekend.
De bediening was zeer vriendelijk en correct, niet opdringerig aanwezig.
De wachttijd tussen de gangen was nooit lang.
Extra puntje: je hoeft niet per se een fles water te drinken, kraanwater wordt eveneens aangeboden.
Het was niet druk en dat kwam wat ons betreft de sfeer zeer ten goede.
Prettig ontvangen, prettig personeel. Goede uitleg, zeker over de wijnen. Over het eten ging het zo snel, dat je de helft al kwijt was voor het eind van het verhaal. Niet erg.
Het eten zelf was goed klaargemaakt, maar met weinig verrassing en raffinement. Kleine porties als te doen gebruikelijk (voor ons overigens ...
Prettig ontvangen, prettig personeel. Goede uitleg, zeker over de wijnen. Over het eten ging het zo snel, dat je de helft al kwijt was voor het eind van het verhaal. Niet erg.
Het eten zelf was goed klaargemaakt, maar met weinig verrassing en raffinement. Kleine porties als te doen gebruikelijk (voor ons overigens groot genoeg), mooi opgemaakt dat wel, maar er miste net je dát !
Wijnen waren overigens heel goed bijpassend en de sommelier uitermate prettig in de benadering. Maar toch, voor een sterrenrestaurant : net niet.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!