Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vriendelijk ontvangen. Aandacht en tijd door personeel met verstand van eten en wijn.
Wel veel vis gegeten, wat meer afwisseling tussen vlees en vis wat leuk geweest. Sfeer is goed, goede ambiance en inrichting. Een extra plus voor het feit dat ze er aan hebben gedacht dat weer een jubileum vierde!
Een heel last minute cadeautje aan onszelf voor ons 10-jarige huwelijk; een heerlijke lange lunch op een heerlijke zonnige dag. Persoonlijke service en heerlijke uitbreidingen op het restaurant week menu. Aanrader!
Wanner wordt klant-service een pijnlijke situatie...voor de klant?
Als je binnenkomt en zegt dat je gereserveerd hebt en je staat niet op de lijst.
“Ach, het spijt ons, weet u zeker dat het voor vandaag was? Kunt u een beetje opzij gaan, gasten kunnen er niet langs. Ondertussen zoeken wij naar een bevestegings ema...
Wanner wordt klant-service een pijnlijke situatie...voor de klant?
Als je binnenkomt en zegt dat je gereserveerd hebt en je staat niet op de lijst.
“Ach, het spijt ons, weet u zeker dat het voor vandaag was? Kunt u een beetje opzij gaan, gasten kunnen er niet langs. Ondertussen zoeken wij naar een bevestegings email van dagen geleden (ziet u het voor u?) ondertussen vraagt die juvrouw het aan een andere dame die haar schouders optrekt. Eindelijk email gevonden, we mogen meelopen en worden aan een soort bijzettafeltje gezet. Vanaf dat moment was iedereen weer in zijn rol. Service goed, eten goed en prijs goed. (5€ pp korting vanuit de restaurantweek actie, vergeleken met hun echte prijs)
Hoe zou ik die binnenkomst anders aangepakt hebben?
“Ach, wat spijt ons deze situatie! Wilt u mij volgen naar de bar? U heeft gereserveerd via de “restaurant week?” Wij gaan even kijken wat er fout gegaan kan zijn. Kan ik u wat inschenken terwijl wij dit misverstand even uitzoeken? (Zij zoeken naar email en evt vragen ons hetzelfde te doen)
Wat is het verschil? Klanttevredenheid, en 1 drankje (als verontschuldeging van hun fout)
Het verschil? Zij lieten de fout bij ons (klant) tot wij het tegenovergestelde konden bewijzen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!