Deals
Deals
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 85,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 105,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 55,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 75,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 356 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Zeer prettige bediening. Wel lange tijd tussen de gerechten. Glas wijn is aan de prijzige kant.
Heerlijke lunch (Restaurantweek). Het meest verrassend was de “steak tartaar”: een knapperig vogelnestje van opperdoezer , de tartaar met dressing en kwarteleitjes; overige gerechten ook van topkwaliteit waarbij goed rekening was gehouden met de 2 gasten met allergie. Zeer vriendelijke en professionele gastheren en ...
Lees hele reviewHeerlijke lunch (Restaurantweek). Het meest verrassend was de “steak tartaar”: een knapperig vogelnestje van opperdoezer , de tartaar met dressing en kwarteleitjes; overige gerechten ook van topkwaliteit waarbij goed rekening was gehouden met de 2 gasten met allergie. Zeer vriendelijke en professionele gastheren en vrouwelijke sommelier. Huisgemaakte ijsthee: aanradertje. Enige minpuntjes: de akoestiek is slecht en het was frisjes bij binnenkomst , maar beide verbeterden naarmate er meer gasten binnenkwamen. Genoten, dus Dank!
Na de Corona weer eens een restaurantweek reservering gemaakt! Onbekend met 't Ganzenest maar aangezien dit redelijk in de buurt van onze woonplaats ligt, voor deze optie gekozen. Wij waren met name onder de indruk van het geweldige serviesgoed! En de jongeman die geen horeca ambitie heeft maar dit wel naast zijn VW...
Lees hele reviewNa de Corona weer eens een restaurantweek reservering gemaakt! Onbekend met 't Ganzenest maar aangezien dit redelijk in de buurt van onze woonplaats ligt, voor deze optie gekozen. Wij waren met name onder de indruk van het geweldige serviesgoed! En de jongeman die geen horeca ambitie heeft maar dit wel naast zijn VWO uitstekend deed. We hebben super gegeten echt verrassend. Bij het menu zit ook een toetje; wij raden af daarna de friandises te bestellen want dat was écht veel te veel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!