Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 221 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik heb hier nu voor de derde keer gegeten (een keer met een groep van acht personen). Het eten was steeds prima: goede bereiding, interessante smaakcombinaties, mooi opgemaakt) en de wijnkeuze was navenant (met ook nog de keuze tussen een "gewoon goede" en een "luxe" variant). De bediening was steeds heel prettig: ongedwongen, attent, graag bereid iets extra's te doen.
De 1ste keer. Positief verrast met culinaire hoogstandjes en vriendelijke bediening. Netjes dat ze ook halve wijnarrangement aanbieden indien gewenst.
Naam van restaurant weerspiegelt niet de hoge culinaire kwaliteit.
Heerlijk gegeten en fijn dat er ook een wijnarrangement met halve glazen is. Super vriendelijk personeel dat meedenkt. Goeie muziekeuze, maar de droogbloemen en veren in de hele zaak passen niet in deze ambiance ;-)
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!