Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 221 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben een geweldige avond gehad, de beide koks/eigenaren zijn erin geslaagd de sfeer uit Delft mee te nemen en toch ook te upgraden. Het eten is geweldig al zal het concept voor sommigen wat lastig zijn, er is maar beperkt keuze. Maar als alles even goed is klaar gemaakt , moet dat geen punt zijn. Als binnenkort...
Lees hele reviewWe hebben een geweldige avond gehad, de beide koks/eigenaren zijn erin geslaagd de sfeer uit Delft mee te nemen en toch ook te upgraden. Het eten is geweldig al zal het concept voor sommigen wat lastig zijn, er is maar beperkt keuze. Maar als alles even goed is klaar gemaakt , moet dat geen punt zijn. Als binnenkort het parkeerprobleem is opgelost, weten we geen betere keuze. Prijs / kwaliteitverhouding is nergens beter in Den Haag. Een aanrader.
Geweldige avond
Verrassend lekker gegeten, warme en persoonlijke bediening, sfeervol restaurant.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!