Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Gamma Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 220 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prima restaurant, goede logistiek, met mooie combinaties. Enige minpuntje is mijns inziens de portionering, het mag allemaal wat meer zijn!
Het eten was heerlijk, sommige combinaties waren niet perse extreem speciaal maar wel allemaal erg lekker en goede kwaliteit! Bediening erg vriendelijk maar hier en daar bleef er nog wel wat op de tafel staan, echter is dat natuurlijk geen drama. Wijnen erg lekker en wij hebben gegeten in de binnentuin. Je zit er to...
Lees hele reviewHet eten was heerlijk, sommige combinaties waren niet perse extreem speciaal maar wel allemaal erg lekker en goede kwaliteit! Bediening erg vriendelijk maar hier en daar bleef er nog wel wat op de tafel staan, echter is dat natuurlijk geen drama. Wijnen erg lekker en wij hebben gegeten in de binnentuin. Je zit er top, een klein muziekje erbij zou de sfeer opleuken maar het was erg gezellig! Alles bij elkaar prima restaurant! Zou dit zeker aanraden.
Een echte aanrader. Heerlijk gegeten en gedronken
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!